bauroc er på udvidelseskurs og søger derfor forhandlere i hele Danmark

13.08.2018

Bauroc International Gruppe med hovedsæde i Estland er den største producent af porebetonprodukter i Nordeuropa og har to moderne fabrikker i Estland og Letland.

Produktionsudstyret i de to fabrikker kommer fra to af de mest renommerede tyske producenter, Wehrhahn og Hess. Vi har allerede i 10 år markedsført vore produkter under varemærket bauroci alle baltiske og skandinaviske lande. Sidste år begyndte vi at eksportere bauroc-produkter til Tyskland.

Rent naturlige og mineralske råstoffer af høj kvalitet garanterer sammen med moderne teknik, at vore produkter takket være deres tekniske egenskaber hører til de førende porebetonprodukter på verdensplan. Vi er medlem af EAACA (European Autoclaved Aerated Concrete Association, Den europæiske brancheforening for Porebeton), og alle vore produkter er CE-certificeret.

I 2012 købte vi den ældste nordeuropæiske virksomhed, som markedsfører byggesæt- og færdighuse af porebeton, nemlig JÄMERÄ i Finland. Dermed kan vi tilbyde danske bygherrer 40 års erfaring fra porebetonens fødeland.

bauroc tilbyder universelle løsninger til husbyggeri. Produktudvalget består af blokke og skillevægsplader, bærende overliggere, tag-, lofts- og vægelementer, tyndlags- og reparationsmørtel samt værktøj. bauroc ECOTERM+ blokke til ydervæggene er på grund af deres varmeisoleringsegenskaber også egnet til krævende passivhuse. Til dør- og vinduesåbninger rummer vort produktudvalg bauroc-overliggere med stor bæreevne, de passer i bredden til bauroc-blokkene og fremstilles i længder fra 1,2 til 6 m. De indtil 6 meter lange bauroc lofts- og tagelemener kan anvendes som bærende og varmeisolerende element i mellemlofts- og tagkonstruktioner. Pladerne kan også anvendes skråt eller til sadeltagskonstruktioner.

Ved hjælp af disse højtudviklede produkter kan vi til enhver forespørgsel fra Dem give et særligt tilbud med markedets bedste pris. På grundlag af Deres projekt er vi i stand til at beregne den til opførelsen af Deres hus nødvendige mængde porebetonmaterialer. Vi tilbyder hurtig og fleksibel just in time levering. Således opstiller vi Dem gerne et nøjagtigt pristilbud inklusive levering.

Salgskontor:
A-Supply A/S
Vestmolen 15
9990 Skagen
Danmark
Tlf. +45 72344404
Mobil +45 22820097