Virksomheder

Bauroc International Gruppen med hovedsæde i Estland er den største producent af porebetonprodukter i Nordeuropa, med to moderne fabrikker i Estland og Letland. Maskineriet i de to fabrikker stammer fra to af de mest velrenommerede tyske fabrikanter, Hess og Wehrhahn.

Den familieejede gruppe, etableret i 2021, har en årlig omsætning på omkring 40 millioner Euro og 240 ansatte i fire lande.

Rent naturlige mineralske råstoffer af høj kvalitet samt moderne udstyr sikrer, at bauroc -produkterne gennem deres tekniske egenskaber hører til de førende porebetonprodukter på verdensplan. Vi er medlem af EAACA (European Autoclaved Aerated Concrete Association, Den europæiske brancheforening for Porebeton), og alle vore produkter er CE-certificeret.

I 2012 købte vi den ældste nordeuropæiske virksomhed, som markedsfører byggesæt- og færdighuse af porebeton, nemlig JÄMERÄ i Finland. Dermed kan vi tilbyde danske bygherrer 40 års erfaring fra porebetonens fødeland.

Takket være vore højkvalitetsprodukter er bauroc blevet populært i alle nærliggende lande. Ud over Danmark sælger bauroc også sine produkter i Estland, Letland, Litauen, Sverige, Finland, Norge, Tyskland og Rusland.

bauroc er medlem af følgende organisationer:

European Autoclaved Aerated Concrete Association (EAACA)

The Estonian Chamber of Commerce and Industry (ECCI)

Union der estnischen Baustoffhersteller