bauroc HELHEDSLØSNING

bauroc produktportefølje omfatter letblokke med forskellige formål og egenskaber, skillevægsplader, U-blokke, overliggere og loftselementer. Alle produkter har dimensioner, som gør det nemt at sætte dem sammen med hinanden, og opføre hele råhuset af bauroc porebeton med gode varmeisolerende egenskaber.

Vores helhedsløsning til opførelsen af privathus er følgende: ydervægge og bærende indre vægge af bauroc blokke, lette skillevægge af ELEMENT-skillevægsplader, over åbninger lægges bauroc OVERLIGGERE og mellemlofter samt taglofter af bauroc LOFTSELEMENTER.

Alle bauroc produkter har dimensioner så de nemt kan sættes sammen med hinanden, det er som at bygge et legehus af LEGO klodser. Huset opføres hurtig og alle konstruktionsknudepunkter og forbindelser er enkle. Derfor kan vi med sikkerhed sige, at resultatet bliver et sikkert og energieffektivt stenhus med en lang levetid.

Eftersom bauroc produkter kombinerer de bedste af porebetons unikke egenskaber som fremragende varmeisolering, varmeakkumulering og lufttæthed, er de egnet til at opføre energieffektive huse (lavenergi-, passiv- samt nær nulenergihuse). Godt gennemtænkte og i praksis velafprøvede varmeisolerende og lufttætte konstruktionsknudepunkter medvirker til, at spare på opvarmningen. Et hus bygget af bauroc produkter har en enkel konstruktion, lave byggeomkostninger og er velegnet til vores nordiske klima.

1.    ydervægge

2.    bærende indre vægge

3.    skillevægge

4.    mellemlofter

5.    overliggere

6.    trapper

7.    taglofter