BIM-kataloget

Bauroc ProdLib BIM-kataloget beregnet til AutoCad, Revit og Archicad software kan downloades på adressen: https://www.prodlib.com/library/download

Online BIM-katalog (Autocad, Revit og ArhiCAD): https://www.prodlib.com/library/suppliers/Supplier_Bauroc/

 Kort oversigt over bauroc BIM-kataloget

 I dette on-line digitale ProdLib BIM-produktkatalog er Baurocs mest udbredte vægkonstruktioner offentliggjort med hovedparametrene, såsom for eksempel værdier for  brand og lydisolering. Vægkonstruktionerne kan fås som 3D-typebeskrivelser / modeller såvel i Revit- som ArhiCAD-format. Ligeledes kan vægkonstruktionerne også fås som 2D-tegninger i AutoCAD DWG-format og Adobe PDF-format. Yderligere gør den nye BuildUp-applikation det muligt selv at færdigkonfigurere en passende væg og fremstille en pdf, dxf udprint eller indlæse den nye væg direkte i Revit-programmet. Ligeledes er det muligt at gemme arbejdet og senere fortsætte, hvor man slap.

 Alle oplysninger kan fås på Engelsk, Estisk og Finsk.

 Til forenkling af projekteringsarbejdet har vi også tilføjet tegninger af typiske konstruktioner i DWG- og PDF-format. Ligeledes finder man der en oversigt over tekniske data for bauroc-blokke, desuden kan blokprodukternes funktionsdeklarationer (DoP) hentes ned i PDF-format.

 De i ProdLib-miljøet tilgængelige oplysninger er gratis for brugerne, der kræves blot forudgående registrering som bruger.