AEROC har skiftet navn til bauroc

11.05.2017

Aeroc International etablerede en ny og moderne fabrik i Andja nær Kunda i 2001 og påbegyndte fremstilling af varmeisolerende og holdbare letbetonblokke der. De enestående EcoTerm-blokke blev hurtigt populære. Disse blokke var beregnet til opførelse af massive enkeltlags ydervægge, som ikke behøvede isolering. Varemærket AEROC og vores devise „Light as Air, Hard as Rock“ afspejler vore produkters to væsentlige egenskaber – de er lette (air), men samtidig solide (rock).

Også den dag i dag udgør ECOTERM+ blokkene – beregnet til opførelse af enkeltlags ydervægge – den største del af vort vareudvalg. Aeroc International er da også den eneste producent i Baltikum og Skandinavien, der tilbyder et sådant enestående produkt. Samtidig har vi i de forløbne 15 år fortsat produktudviklingen, så listen over tilbudte produkter har vokset sig flere gange længere. Ud over vort brede udvalg af blokprodukter tilbyder vi stålarmerede overliggere, lofts- og vægelementer i store mål til sammenbygning, brandmure samt tørmørtel, værktøj og beslag til byggeri med produkterne. Vi kan ikke længere begrænse os til at tale om superlette porebeton-byggematerialer, når vi har et meget bredere produktudvalg, og derfor føler vi, at navnet AEROC er blevet en smule snævert for os.

Vor nye identitet og varemærke bauroc symboliserer det brede produktudvalg af porebeton-byggematerialer, som finder anvendelse overalt i byggeriet („bau“ betyder jo „byggeri“ på tysk), lige fra boliger til landbrugs- og industribygninger. Navnets anden halvdel „roc“ henviser som før til, at vi fremstiller alle vore byggeprodukter af stenmateriale – nemlig af porebeton. For vores virksomhed, som i høj grad er rettet mod eksportmarkedet, giver det nye internationale varemærke mulighed for bedre at fremhæve hele det brede produktudvalg og præsentere det for såvel eksisterende som nye udenlandske markeder.

I det aktuelle produktudvalg hos bauroc finder man:

lette bauroc ECOTERM+ blokke til opførelse af enkeltlags massive ydervægge,
·                     bauroc ELEMENT skillevægselementer,

·                     bauroc HARD-blokke med forhøjet trykstyrke,

·                     tungere bauroc ACOUSTIC-blokke til opnåelse af maksimal lyddæmpning,

·                     bauroc CLASSIC- og bauroc UNIVERSAL-blokke til generelt byggeri,

·                     bauroc OVERLIGGERE,

·                     bauroc LOFTSELEMENTER og

·                     bauroc VÆGELEMENTER

·                     bauroc fortsætter med alle de positive værdier og egenskaber, som AEROC har skabt gennem 15 år:

Varemærket bauroc angiver produkter, som finder anvendelse overalt ved opførelse af bygninger

·                     bauroc betyder for kunderne et naturvenligt og allergenfrit mineralsk byggemateriale

·                     bauroc betyder for bygningshåndværkerne en garanteret kvalitet af produkterne, som opfylder de højeste krav i de europæiske standarder

·                     bauroc fortsætter sin aktive produktudvikling for også fremover at kunne tilbyde sine kunder moderne helhedsløsninger svarende til byggemateriale­industriens bedste standarder

Det nye varemærke medfører ingen ændringer i virksomhedens ejerskab, ligesom vore trofaste og erfarne medarbejdere fortsætter deres hidtidige aktivitet med at gøre byggeri så bekvemt som muligt. Dette sker gennem et hele tiden voksende vareudvalg med fleksibel og præcis levering, dermed garanteres en smertefri byggeproces og et slutresultat af god kvalitet. Vi skaber ny merværdi, idet vi støtter os på lang tids erfaring og bevarer alt det gode fra tidligere.

bauroc – det er en helhedsløsning overalt i byggeriet